Vacature Trajectbegeleider/trainer

Obelisk is een advies-, trainings- en coachingsbureau met een eigen party- en meetingcenter. We werken samen met een 30-tal vaste medewerkers en zelfstandige consultants. In onze dienstverlening aan mens en organisatie hanteren we een warme, no-nonsense aanpak. Een samenwerking op maat van de klant vormt het vertrekpunt. Obelisk is momenteel gevestigd in Leuven en Antwerpen, maar heeft projecten op verschillende locaties in Vlaanderen.

Als organisatie vinden wij het belangrijk om samen te werken met mensen die flexibel zijn in denken en handelen en die houden van een no-nonsense aanpak, gebaseerd op vertrouwen, respect en waardering. We geloven sterk in het creëren van groeikansen en staan voor een creatieve en professionele uitvoering.

Functiebeschrijving

Wil jij als trajectbegeleider/trainer jouw steentje hieraan bijdragen, dan zie je waarschijnlijk volgend takenpakket als een positieve uitdaging:

  • Werkzoekenden in beroepsopleidingen begeleiden tijdens hun opleiding én een job hierna, zowel via groepssessies als via individuele begeleidingen.
  • Infosessies, sollicitatietraining, communicatietraining, softskillstrainingen, e.a. verzorgen om de cursisten klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.
  • Met de betrokken partners de opleiding zo vlot mogelijk laten verlopen door problemen proactief aan te pakken en duidelijke communicatielijnen te hanteren.
  • De nodige rapportering en administratie correct opvolgen

Profiel

We willen natuurlijk niets liever dan dat jij elke dag met een 'yihaa-gevoel' aan de slag gaat. Jij ook? Dan ben je als trajectbegeleider/trainer:

  • Flexibel. Zowel naar afstanden toe (onze opleidingen gaan door in heel Vlaanderen), als naar werkuren. Verwacht zeker telefoontjes en mails buiten de kantooruren
  • Stressbestendig. Je zal goochelen met vragen, begeleidingen en diverse opleidingen. Daarbij komt ook nog eens een drukke agenda. Jouw taak is om het overzicht te behouden.
  • Ondernemend. Je denkt actief na over hoe je onze klanten van de beste begeleiding en training op maat kan voorzien. Je volgt actief de arbeidsmarkt en kan deze kennis delen.
  • Empatisch, maar ook assertief en diplomatisch in jouw contacten waar nodig. Jouw taak draait er om alles op de rails te blijven houden.
  • Om je vlot in de functie te laten starten, zijn we op zoek naar iemand met ervaring in het geven van trainingen en begeleiden van mensen. Kennis van de arbeidsmarkt is onontbeerlijk.
  • Ervaring en interesse in de vakgebieden van onze lopende opleidingen (IT, bouwsector en administratie) is een grote surplus.

Aanbod

Elke dag met plezier samen bouwen aan de toekomst van onze klanten, daar staat natuurlijk wat tegenover.

Naast een sectorgericht loon (PC200), geniet je ook van mooie extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering, laptop, maaltijdcheques, smartphone en bijbehorend abonnement,..

Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf met een aangename werksfeer. Daarom bouwen we ook graag aan jouw toekomst door opleidingen op maat aan te bieden en je hebt de kans om jouw carrière mee vorm te geven.