Leiderschap

Of het nu gaat om de autonomie van je mensen te versterken of zelf bewuster in je job te gaan staan en leiderschap op te nemen, wij kunnen een traject op maat uittekenen voor jouw organisatie. We denken mee over de interne leiderschapsvisie van de organisatie en werken samen met jou aan het engagement van de medewerkers.

Klassiek leiderschap, met een baas die geen tegenspraak duldt, dat heeft gelukkig plaatsgemaakt voor leiders die een visie belichamen, coachend leidinggeven en op een motiverende manier omgaan met veranderingsprocessen.

Een leider inspireert medewerkers en motiveert hen door een duidelijk en helder verhaal te brengen. Hij of zij creƫert betrokkenheid en maakt medewerkers zelfsturend, zonder daarbij zijn of haar eigen verantwoordelijkheid uit de weg te gaan.

Maar leiderschapskwaliteiten beperken zich vandaag niet enkel tot de leidinggevenden binnen een organisatie. Leiderschapskwaliteiten die door iedereen in je bedrijf worden gedragen vormen een onmiskenbare pijler in het succes van je onderneming.

Om deze ontwikkeling binnen een organisatie te ondersteunen, stelt Obelisk trajecten voor waar authenticiteit, voorbeeldgedrag en zelfsturing centraal staan.