ervaren trainer/coach in leiderschaps- en organisatie-ontwikkeling.

Obelisk is een organisatie van een 35-tal personen waarbij een team van 4 medewerkers gericht werkt rond begeleidingstrajecten voor bedrijven en werknemers.
 

Functie

We willen graag dit team versterken met een ervaren trainer/coach in leiderschaps- en organisatie-ontwikkeling.
 
Startende vanuit de vraag van de klant zal je door grondige analyse een begeleidingstraject opstellen en zelf ook uitvoeren, waarbij we de impact willen genereren die de klant nastreeft. We geloven daarvoor in de volgende rode draad in onze trajecten:
 

Niet van buiten leren zonder ook vanbinnen te leren

Procesgerichte aanpak 

Ervaringsleren: leren door te doen, feedback vragen en geven, durven experimenteren, leren en werken verbinden, het geleerde langer onthouden 
Waarderend werken 
Geloof je in onze benadering, en wil je met ons op deze manier onze klanten verder helpen, dan ontmoeten we je graag voor een gesprek.
 

Profiel

  • Je hebt een masterdiploma in de pedagogie of psychologie en hebt min tussen de 5 à 10 jaar ervaring als trainer/coach in begeleidingstrajecten rond leiderschapsontwikkeling, feedbackcultuur, …
  • Je kan naast een uitvoerende rol ook de projectmatige rol opnemen: ondersteunen en coachen van collega’s die het traject mee uitvoeren, interne en externe projectopvolging.
  • Je hebt het nodige analytisch vermogen om de vraag van een klant te vertalen naar een begeleidingstraject op maat van de organisatie en de nood.
  • Je hebt naast een zeer goede kennis van het Nederlands ook een goede kennis van het Frans en/of Engels.
  • Authenticiteit en flexibiliteit zijn voor jou vanzelfsprekend.

Elke dag met plezier samen bouwen aan de toekomst van onze klanten, daar staat natuurlijk wat tegenover.

Naast een marktconform loon en extra-legale voordelen bouwen we ook graag aan jouw toekomst door opleidingen op maat aan te bieden en de kans om jouw carrière vorm te geven.

Je mag van ons het volgende verwachten:

  • Echtheid: naar al onze medewerkers toe zijn we authentiek en communiceren we met een grote openheid en respect voor ieders eigen achtergrond of situatie
  • Betrokkenheid: goesting om mee te denken over jouw loopbaan, opleiding en motivatie binnen Obelisk. Al je collega’s hebben een hart voor mensen en er heerst een familiaire, doch professionele werksfeer waarbij ook vaak naast het werk nog wordt afgesproken. 
  • Flexibiliteit: wij vragen heel wat flexibiliteit van onze werknemers, maar geven dat ook graag terug door glijdende uren en heel wat andere voordelen
  • Ondernemerschap: wij zijn geen hokjesdenkers en willen jou de kans bieden om mee te denken met onze organisatie. Er is ruimte voor ideeën op alle vlakken en we zijn de eerste om innovatie een plaats te geven in onze dienstverlening.

Solliciteren kan door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar panache@obelisk.be ter attentie van Annelies Steenbeke.

Je kan altijd meer informatie vragen via 016 61 65 65.