Jobcoaching

Vooral ongekwalificeerde en laaggeschoolde profielen tussen 18 en 25 jaar hebben het moeilijk om aan de slag te gaan. Met het Obelisk Youth program zetten we in op arbeidstoeleiding van deze kwetsbare jongeren.

Om werkgevers en bedrijven te ondersteunen die in contact komen met een jongere op de werkvloer, heeft Obelisk ook een erkende mentoropleiding ontwikkeld. De doelstelling van dit traject is het ontwikkelen van belangrijke coachingsvaardigheden ten aanzien van een jongere.

 

Voor jongeren

Moef!

Moef! Beweeg je naar de arbeidsmarkt.Ben je tussen 18 en 25 jaar en ben je gestopt met school? Dan kan VDAB je doorverwijzen naar Moef!. 
In dit coachingtraject helpen we je bewegen richting arbeidsmarkt.  

Sport, beweging en groepsactiviteiten spelen een unieke rol  in het versterken van je competenties
Het traject start met een intakegesprek om elkaar te leren kennen. Vervolgens gaan we in groepsvorm actief aan de slag.

De kracht van het project is de combinatie van individuele begeleiding in een collectieve leeromgeving.

MOEF! is een realisatie van Emino in samenwerking met Arktos, Obelisk, Ell circo d'ell fuego en Buurtsport Antwerpen.

 

JoJo Project

Ben je een laaggeschoolde jongere en wil je opleidingen volgen tijdens een leerrijke eerste werkervaringOntdek dan zeker het Jojo Project!  

Als JoJo-startbaner ga je aan de slag als preventiemedewerker, voltijdse onderhoudsmedewerker of als onderhoudsmedewerker DBSO binnen een scholengemeenschap.

 

Voor werkzoekenden én werknemers

workshops sollicitatie-ondersteuning

Interesse in een korte praktijkgerichte opleiding? Volg één van onze gratis workshops bij VDAB! Ze zijn er voor iedereen. De enige voorwaarde is dat je 18 bent.