Learning Center

Bovenstaande uitspraak symboliseert waar wij bij Obelisk voor staan.

Wij geloven namelijk dat persoonlijke en professionele groei start met het in vraag stellen van jezelf . Het openstaan voor feedback, je kwetsbaar durven opstellen en aansluiting vinden met je talenten en deze optimaal inzetten zijn daarbij essentieel.

Net zoals een ei warmte nodig heeft, kan een mens alleen maar groeien met de steun en begeleiding van anderen. Je kan zeggen dat we bij Obelisk je die ondersteuning willen geven die nodig is om uit je eigen ei te breken.

We doen dit door het organiseren van begeleidingstrajecten binnen organisaties. Maar we willen dit ook doen door zelf interessante opleidingen aan te bieden in ons Learning Center.

Dit voorjaar staat er één opleiding op de agenda.

Train-the-trainer

Inhoud

Zin om het pedagogische luik van je training onder de loep te nemen? Hoe een oefening didactisch sterker maken? Hoe pedagogisch opboksen tegen een zeer mondige groep? Hoe aandacht houden? Of gewoon eens kritisch kijken naar je training?

Deze workshop duurt 2 dagen:

Op dag 1 werken we rond:

  • Hoe snel contact maken met je groep?
  • Bewaken van een goed evenwicht tussen leerdoelen van de opdrachtgever en de leerdoelen van jouw deelnemers (wat verwachten zij te leren?)
  • Een gevarieerde opleiding kunnen ontwerpen die en aanzet tot leren en deelnemers voldoende blijft boeien
  • Omgaan met moeilijke situaties: kritische vragen van deelnemers, deelnemers die niet echt gemotiveerd zijn,…

Op dag 2 brengen jullie zelf een voorbereid stuk training en krijgen jullie hierop feedback van anderen en van de trainer van de opleiding.

Praktisch

  • Datum: 9 en 23 mei, telkens van 9u tot 17u
  • Locatie: 3hoog Leuven, Mechelsevest 90, 3000 Leuven
  • Kostprijs: €275,00 (excl. BTW, incl. catering)/ persoon