Drive – Op weg naar werkbaar werk

Gratis HR steun op maat van jouw organisatie

Gemotiveerde medewerker. Een positieve dynamiek op de werkvloer. Verbondenheid onder collega's tijdens het telewerken. Leidinggevenden die van wanten weten. Burn-out die geen kans krijgt. Elke organisatie droomt ervan. Maar hoe zo’n werkomgeving in de praktijk brengen? Daarvoor is er nu DRIVE: gratis HR-steun op maat van jouw organisatie.  

Is jouw organisatie in Vlaanderen gevestigd en telt zij niet meer dan 250 medewerkers? Dien dan nu je aanvraag in bij ESF Vlaanderen.

Obelisk als 1 van de 4 dienstverleners

4 teams van dienstverleners werden geselecteerd om de DRIVE projecten te begeleiden. Obelisk is 1 van deze 4 gespecialiseerde dienstverleners. Daarnaast zijn er ook nog Alert! , Edeps en Mint Europe.

Aanvragen worden na een administratieve check automatisch toegewezen aan één van bovenstaande dienstverleners via een beurtrolsysteem. Bedrijven of dienstverleners kunnen hier zelf niet in kiezen.

Schrijf je in

Na inschrijven volgt een intake gesprek. De aanvraag is het startpunt voor verdere verkenning. Elk project is maatwerk: samen met de toegewezen dienstverlener wordt er een actieplan opgesteld.

Schrijf je nu in via de website van ESF.

Nog vragen? Voor vragen kan je terecht bij drive@vlaanderen.be