Teamcoaching

Je organisatie is uniek, je team is dat ook. Onze teamcoaches leggen graag een puzzel op maat van de noden en vragen van jouw team. Binnen een veilige omgeving werken we met je team aan connectie en synergie en gaan we hun potentieel ontvouwen. We gaan de moeilijke thema’s niet uit de weg, maar laten je team in dialoog gaan én we stellen een concreet actieplan op.

Schrijf je in voor het intake gesprek
Bedankt, we hebben je bericht goed ontvangen. Je mag binnenkort een antwoord van ons verwachten.

Mocht er in de tussentijd nog iets zijn, laat gerust iets weten.

Met warme groeten,
Het Obelisk team
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Zo gaan we te werk

Vanuit hun expertise en ervaring bekijken onze coaches welke stappen nodig zijn om tot een effectief én hecht team te komen.

Er is geen ‘one size fits all’ aanpak. De stappen die een team zal zetten, kunnen niet in een strak rigide plan worden gegoten. Samen in team het proces starten brengt inzichten over vervolgacties. Elk lid van het team is deel van het systeem en ontwerpt mee de volgende stap.

De teamcoach verheldert ambigue situaties en maant het team aan om de rollen te verduidelijken. We geven een plaats aan het verleden, zetten er dan succesvol een punt achter en pakken het heden aan.

Er is oog voor wat niet werkt, maar eens te meer voor wat er wél werkt. Het team leert dat laatste opnieuw waarderen en de situatie vanuit een andere, positieve kant bekijken. Zo werken de teamleden samen naar oplossingen toe.

We hanteren modellen die hun strepen hebben verdiend, zodat het team op een onderbouwde manier aan de slag gaat. Obelisk gebruikt onder meer het teamdoelmatigheidsmodel van Fry, Plovnick & Rubin en de piramide van Lencioni.