Obelisk zet zich in voor jou en jouw organisatie. Mensen en ondernemingen verbinden en versterken, dat is waar we voor gaan.

Wij geloven dat sterke mensen sterke organisaties maken, dat een persoonsgerichte aanpak noodzakelijk is en dat ontwikkelingsprocessen van mensen, teams en organisaties samenhangen (contextgericht werken). Daarom versterken en verbinden we mens en organisatie van binnenuit om bewuste en duurzame professionele keuzes te maken.

Wat mag je van onze begeleiding verwachten?

Procesgericht

Wat onze begeleiding typeert? Het procesgerichte. Samenwerken met Obelisk betekent stap voor stap naar het doel toe werken. We hebben daarbij oog voor jouw individuele proces, het proces van je team en van je organisatie.

Contextgebonden

We kijken kritisch naar de context waarin stappen worden gezet, we durven blinde vlekken benoemen, nemen de omgeving onder de loep en pas dan gaan we kijken in welke domeinen vooruitgang mogelijk is. Dat is het moment waarop we het pad voor jou en je organisatie uittekenen.

Onderbouwd

Onze begeleiding is onderbouwd. We werken samen met professionals die een voet hebben in kennisinstellingen zoals de KU Leuven, Antwerp Management School en VUB. We hanteren onderbouwde principes zoals het model van HILL, het diagnose -en ontwerpmodel van de Galan en de positieve psychologie van Seligman. Over elke stap in het procesgerichte leren wordt serieus nagedacht. Pas dan implementeren we hem.

Positief

Wij gaan uit van een positief mensbeeld. Mensen willen van nature ontwikkelen en groeien en dat kan met de juiste handvaten. Laat dat net hetgene zijn wat wij graag aanreiken.

“Samenwerken met Obelisk betekent trede voor trede naar je doel toe werken."

Onze waarden

Vijf personen zitten rond vergadertafel met elkaar en lachen

Betrokken & duurzaam

Jou en je organisatie van binnenuit versterken om bewuste en duurzame professionele keuzes te maken, daar gaan we voor. We creëren groeikansen, zodat jij en je bedrijf ambities kunnen waarmaken op de korte én de lange termijn. Met volle goesting ontplooien we jouw talenten en die van je medewerkers. En we zetten de juiste structuren en processen op voor je bedrijf zodat je medewerkers volledig tot hun recht komen.

Pragmatisch & meedenkend

We leven ons in, we denken met je mee. We stellen je vragen, we challengen je, we halen je uit je comfortzone. Met de kennis die we opdoen, werken we voor jou of je organisatie een traject op maat uit. Confronterend? Soms. Leerrijk? Absoluut. Laat ons met je meedenken. Want wat we samen doen ontstaan, wordt ontzettend krachtig. Da’s beloofd.

Twee vrouwen staan met hun rug naar een vergadertafel met post-its en laptop terwijl ze wijzen naar whiteboard
Vrouw met bril belt met gsm

Ervaren & kwalitatief

In Obelisk zit meer dan 20 jaar ervaring gebundeld. En om onze eigen waarden te kunnen uitdragen, creëren we ook binnen onze eigen muren vernieuwing in aanpak, methodieken en tools. Door het belang dat we hechten aan diepgang en wetenschappelijke onderbouwing kan jij keer op keer rekenen op de uitmuntende professionele uitvoering van je project. En kwaliteit is key, toch?

Authentiek & betrouwbaar

Integriteit en eerlijkheid, dat vinden we belangrijk. Jij die de beste uitkomst voor jou en je bedrijf krijgt, dat is ons doel. We stimuleren jou en je organisatie om complexloos jezelf te zijn en je eigen kleur te tonen. Want net in je authenticiteit zit je kracht. En dat geldt óók voor je bedrijf.

Vrouw met bril lacht van achter laptop

Ons team

Ons team is wat Obelisk sterk maakt. Bij iedere medewerker van Obelisk vind je betrokkenheid, ondernemerschap, authenticiteit en flexibiliteit. En samen dragen we elke dag onze missie uit: talenten en organisaties versterken.

Confronterend? Soms. Leerrijk? Absoluut.

Partners Obelisk groep

Cevora/Cefora logo