Organisatieontwikkeling

Word je met een aantal concrete vragen geconfronteerd wat groei of verandering betreft binnen je organisatie? Worstel je met uitstroom, heb je moeite met aanwerven of je medewerkers betrokken houden in tijden van afstand? Wil je je organisatie doen groeien en wendbaar houden? Je medewerkers boeien en binden? Of een HR-beleid op de lange termijn uittekenen?

We vertrekken van wat er bestaat, bekijken met jou en je collega’s waar versterking nodig is en gaan samen stap voor stap op weg om jouw organisatie future proof te maken.

Door samen de oefening aan te gaan worden tijdens het proces accenten en aandachtspunten duidelijk. Vanuit je visie en strategie werken we aan leiderschap, denken we mee over welke bedrijfscultuur bij je organisatie past en ondersteunen we jullie in het bepalen van een strategisch HR-beleid.

Hoe we dat doen? We gaan tijdens een analyse fase zowel kwalitatieve als kwantitatieve informatie verzamelen. Door in gesprek te gaan met het management en de medewerkers krijgen we inzichten in wat leeft. We bespreken samen doelstellingen en vooral ook hoe die te bereiken. Door pragmatisch en op een concrete manier acties te ondernemen die duurzaam impact hebben, werken we samen aan het versterken van de organisatie en de individuen.

Obelisk is een van de dienstverleners in het DRIVE project gesteund door ESF Vlaanderen. Is jouw organisatie in Vlaanderen gevestigd en telt ze niet meer dan 250 medewerkers? Klik dan hier door voor gratis HR steun via het DRIVE project. Obelisk, of een van de andere dienstverleners, bieden na inschrijving een klankbord en helpen om in jouw organisatie concreet aan de slag te gaan met werknemerswelzijn.