Sollicitatiebegeleiding Brecht

Sollicitatiebegeleiding Brecht? Als je van job wil veranderen, intern wil solliciteren of werk zoekt, dan bereiden we je voor op sollicitaties. Dat kan met coaching op maat, online sollicitatietrainingen of met workshops. Zo leer jij je drempels aanpakken, maar vooral ook je sterktes in de kijker zetten.

Contacteer ons

Stuur ons via dit formulier een bericht en we contacteren je zo snel mogelijk terug. Samen met jou vinden we dé uitkomst voor je uitdaging.

Bedankt, we hebben je bericht goed ontvangen.
Je mag binnenkort een antwoord van ons verwachten.

Mocht er in de tussentijd nog iets zijn, laat gerust iets weten.

Met warme groeten,
Het Obelisk team
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.
Sollicitatiebegeleiding Brecht
Sollicitatiebegeleiding Brecht

Sollicitatiebegeleiding Brecht op maat

Soms heb je zulke persoonlijke noden wat solliciteren betreft, dat we samen met jou een persoonlijk sollicitatietraject opzetten. Tijdens de vrijblijvende intake nemen we je vragen onder de loep: wat wil je juist bereiken? Waar zit je vast? Welke drempels ervaar je? Nadien bespreken we met jou de lengte en de duur van het traject en stellen we een persoonlijke offerte op voor een sollicitatiebegeleiding in Brecht op maat, zodat jij ook financieel weet waar je aan toe bent.Nadien beginnen we met de begeleidingssessies, waarin we de dingen aanpakken waar jij nood aan hebt. Het vinden van de juiste vacatures; het opstellen van een sterk CV en een goede motivatiebrief; het voorbereiden en oefenen van een interview; hoe je loons- en contractonderhandelingen moet aanpakken; welke intonatie en non-verbale communicatie je best gebruikt; wat je tijdens een sollicitatiegesprek draagt; Nadat we je specifieke behoeften hebben ingevuld, gaan we over naar een oefengesprek, waarin we je uitgebreide feedback geven. Nadien ga jij in het echt solliciteren en doen we nog een nazorggesprek, opdat je optimaal bent voorbereid op je gehele sollicitatieprocedure.

Sollicitatiebegeleiding Brecht
Pijl naar rechts

Online sollicitatiebegeleidingen Brecht

Met onze online cursussen krijg je een zicht op de kwaliteiten die je van jezelf in de verf wil zetten én op wat je uitdagingen zijn in een sollicitatieproces. We hebben vijf modules: je gaat op zoek naar welke sollicitatievaardigheden je nog moet bijschaven, je vindt je weg in de zoekkanalen, je gaat doelbewust vacatures screenen, je maakt een sterk CV en een uitnodigende motivatiebrief, je ontdekt de mogelijkheden van netwerken en van LinkedIn en je oefent een sollicitatiegesprek.Werkzoekenden en werknemers kunnen zich gratis inschrijven voor de vier workshops die we aanbieden in samenwerking met VDAB. Alle vier zijn ze arbeidsmarkt- én toekomstgericht. Voor wie? Voor iedereen die zijn of haar sollicitatieskills wil versterken en met hernieuwde energie en motivatie op zoek wil gaan naar een job. Boost je zoektocht naar werk; Solliciteren kan je leren; Solliciteren met een videoboodschap; Scoren met LinkedIn

Sollicitatiebegeleiding Brecht
Pijl naar rechts