Het nieuwe leren in organisaties

De didactiek achter doordachte hybride leertrajecten.

HR event Obelisk - 13 september om 14u

De wereld van persoonlijke ontwikkeling en opleiding binnen organisaties is in beweging. De klassieke one time shot opleidingen zijn verleden tijd, leertrajecten zijn de toekomst! De L&D professional anno 2022 is een leer-architect die doordachte keuzes maakt in de opbouw van een traject. De tijd van de deelnemers en de financiële middelen van de organisatie worden zo optimaal benut. En dat altijd met een maximaal leereffect voor ogen!

Benieuwd waarom leertrajecten de klassieke opleidingen zullen vervangen? Je gaat op het event zelf door het bad van enkele hybride leertrajecten, je ontmoet de trainers van Obelisk én dompelt jezelf onder in inspirerende gesprekken over de toekomst van HR. Het programma, de winactie, onze trainers en alle andere info over het event vind je verder op deze pagina.

Ik wil erbij zijn op 13 september!

Programma. Dinsdag 13 september 2022.

Dagprogramma: Het nieuwe leren

13.30 – 14.00 uur: Ontvangst
14.00 – 14.30 uur: Introductie ‘het nieuwe leren’
14.30 – 16.30 uur: Proeven van 2 hybride leertrajecten
16.30 – 17.00 uur: Hybride leertrajecten: de didactiek
17.00 -  17.30 uur: Slot

Receptie

17.30 – 18.30 uur: Hapje & drankje 

Avondprogramma:  Wij zijn de toekomst van HR

18.30 – 20.00 uur: Inspirende keynotes
20.00 – 22.00 uur: Walking diner & networking

Kostprijs

GRATIS aangeboden. Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. We rekenen op jouw komst.Annulatie

Annuleren kan schriftelijk tot 10 dagen voor het event. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-show-fee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen. Annuleren of doorgeven van je plek doe je via info@obelisk.be .

Dagprogramma: proeven van hybride leertrajecten

Als HR professional zijn het uitdagende tijden: hoe ga je voor een leerbeleid en leertrajecten met duurzame impact op je talenten? Zeker nu online het nieuwe normaal is. Heel wat verschillende puzzelstukken zijn belangrijk bij het opstellen van een sterk leertraject, zoals: wat doe je individueel, wat in groep? Wat doe je digitaal en wat doe je in real life? En wat met de combinatie van webinars en vaardigheidstrainingen? 

Ons doel is jou laten ervaren hoe een hybride leertraject er uitziet en aanvoelt. Om je zo te helpen doordachte keuzes te maken voor de opleidingen in jouw organisatie. Op het event ga je zelf door het bad van enkele leertrajecten. Zo ervaar je als HR professional zelf het effect van een hybride traject met enkele welgekozen bouwelementen.  

Deze elementen zal je met zekerheid terugvinden in de trajecten van Obelisk:
- leren van binnenuit;
- observerend leren;
- ervaringsgericht leren;
- procesgerichte begeleiding.

Een greep uit de puzzelstukken die onze trainers zullen aanbieden:
- oefening met acteur;
- bespreking in een leergroep;
- werken met een eigen casus;
- tipkaart(en);
- georganiseerde intervisie;
- checklist of onepager;
- buddysysteem;
- persoonlijk actieplan;
- …

De thematische inhoud van de leertrajecten op het event houden we nog even geheim. Met zekerheid zal je kennis en vaardigheden opdoen die je versterken in de professionele context: klantgerichtheid, assertiviteit, open communicatie of presentatievaardigheden bijvoorbeeld. Stuk voor stuk thema’s waar onze trainers dagelijks mee aan de slag gaan.

Ik schrijf me in!

Obelisk, leerexpert

Obelisk bundelt hyperrelevante expertise rond hybride leren. Onze trainers optimaliseren je leertrajecten, sparren over de vormgeving en reiken stevige handvaten aan. Zo stomen we organisaties en hun medewerkers klaar voor de toekomst. Met meer dan 20 jaar ervaring in leren in organisaties hebben we heel wat leerexpertise in huis. We baseren ons op wetenschappelijke principes en onze trainers gaan dagelijks aan de slag met de leervragen van klanten zoals bijvoorbeeld Belfius, UHasselt, Destiny en Ausy.

Winactie: maak kans op  2 uur gratis leeradvies

Een kort gesprek met een leerexpert kan veel opleveren. Een kritische blik, enkele inzichten, tips over specifieke tools of advies over een huidig leertraject. Wil je kans maken op 2 uur gratis leeradvies? Stuur de event-link door naar iemand uit je netwerk en zorg dat je connectie zeker jouw naam noteert bij inschrijving. De winnaar maken we bekend op het event. Veel succes!

Onze trainers en leerexperten

De leervraag van een organisatie analyseren, intakes uitvoeren bij deelnemers, een op maat leertraject voorstellen, bijhorende digitale tools kiezen en voor de groep staan: onze trainers versterken elke dag medewerkers en organisaties aan de hand van impactvolle leertrajecten. Ze nemen je tijdens het event mee in enkele wel uitgedachte oefeningen. Zo kan je zelf de werkwijze van Obelisk en de stijl van onze trainers persoonlijk ervaren.  We stellen hen alvast even voor:

Goele Vanhelmont

Heidi Peeters

Klaas Dumon

Laura Krause

Liesbeth Vanhelmont

Sander d’Huys

Zoë Pelgrims

Avondprogramma: wij zijn de toekomst van HR!

Hoe zorg je dat je nu al voorbereid bent op de organisatie en werkcontext van de toekomst? We brengen een community aan genodigden samen die 1 doel gemeenschappelijk hebben: voorbereid zijn op de toekomst in organisatievoering en HR.  "Back to the future" is het centrale thema: wat leren we uit HR van vroeger, nu en de toekomst? Je zal gevoed worden door inspirerende Keynotes. Bevestigde sprekers zijn alvast een expert van Google Benelux en Nicky Dries (Hoogleraar Organisatiegedrag , KU Leuven).

Ontdek nieuwe invalshoeken, ga in gesprek met gelijkgestemden en kijk creatiever naar de toekomst van HR. We hopen je snel te ontmoeten!

AEtelier Meeting-en eventcenter

Het event vindt plaats in Aetelier op het researchpark van Haasrode. Catering en eventplanning wordt voorzien door 3Hoog. Het vroegere Philipsgebouw, met onder andere de productiehallen, werd volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een multifunctionele evenementenlocatie.  In het business center zijn ook de kantoren van Obelisk, AE en KOMPOSE gevestigd.

AEtelier ligt vlak bij Leuven en is vlot bereikbaar via de E40. Er is ruime gratis parking aanwezig en het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Ook met het openbaar vervoer is AEtelier vlot bereikbaar. De bushalte Haasrode Philips is vlak voor de deur. Vanaf Leuven station is het slechts 20 min met de bus tot onze locatie. 

Ik schrijf me in!

* indicates required