Obelisk Loopbaancentrum
Samen creëren we jouw werkgeluk!

Vanuit onze expertise als loopbaanbegeleiders zetten we jou in beweging en in je kracht op vlak van je loopbaan en je carrière. Weten waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt, zicht krijgen op de actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt, sterker worden in solliciteren en zo tot bij jouw droomjob komen.

Wij willen dat iedere deelnemer zelf verder kangroeien: je loopbaan zelfzeker in handen nemend. Dit zodat jij meerenergie ervaart en een positieve impact kan maken zowel in werk als privé. Wijgeloven namelijk dat meer talenten op de juiste plek ook op een positieveimpact heeft op de hele maatschappij. En daar worden wij, als jobcoaches, danweer gelukkig van! 

meteen intake boeken

Maak je keuze uit ons aanbod

Ga je gebukt onder professionele kopzorgen, prangende deadlines of een scheve work-life balans? Heb je het gevoel dat je ineen doodlopend carrièrestraatje bent beland? Wil je je talenten maximaal benutten en meer werkgeluk ervaren? Of wil je meteen goed starten en een goede studiekeuze maken?

Met loopbaanbegeleiding effent Obelisk het pad voor een job die bij je past. We denken met je mee, tackelen alle obstakels en helpen je om vol vertrouwen je loopbaan weer in handen te nemen. Onderbouwd ,oplossingsgericht en met bijzondere aandacht voor jouw talenten.  

Je wilt samen naar je job en/of loopbaan kijken.

Ontdek loopbaanbegeleiding

Jij (of je tiener) wilt een hogere opleiding kiezen.

ik zoek studiekeuzebegeleiding

Je wilt sterker staan als sollicitant.

versterk je sollicitatie-skills

Het team

Ons team van jobcoaches zijn echte experts in hun vak, elk met hun eigen specifieke achtergrond en talenten als coach. Naast wekelijks overleg blijven de coaches zich ook continu bijscholen in coachvaardigheden, kennis over de arbeidsmarkt en wetenschappelijke inzichten in loopbanen, studiekeuze en solliciteren.

Onze loopbaancoachesgidsen je van A tot Z doorheen je professionele vraagstukken. We benaderen verschillende invalshoeken, brengen je denkproces opgang en vergroten de fit met jezelf én je job.

Zo ervaren deelnemers onze begeleiding

"Mijn loopbaancoach is erin geslaagd om mij veel meer duidelijkheid te bezorgen over mijn kwaliteiten en werkpunten."
Sanne
27jaar; Rotselaar
"Ik twijfelde of loopbaanbegeleiding mij verder zou helpen. Tijdens de eerste sessie bepaalden we samen het doel van decoaching wat me het vertrouwen gaf om het traject aan te gaan."
Patrick
47 jaar; Brussel
"Ik had een fantastische loopbaanbegeleider, ze gaat op zoek naar ‘the spark’ in een persoon en wakkert die verder aan."
Yvonne
32 jaar; Berchem

Obelisk Loopbaancentrum in cijfers

20
jaar ervaring als loopbaancentrum, zowel in oriënteren als solliciteren.
200
mensen begeleiden we per jaar naar hun droomjob.
12
ervaren jobcoaches in het team, elk met een warm hart voor talent.
100
workshops voor werkzoekeneden. Zoveel geven we er minstens per jaar .

Lees alle carrièretips op de blog