Outplacementbegeleiding

Moet je een medewerker laten gaan? En wil je vertrekkende medewerkers graag op de best mogelijke manier begeleiden? Obelisk is een CERTO – gecertificeerd outplacementbureau. Onze outplacement begeleiders helpen je medewerker een nieuwe baan te vinden waar die écht blij van wordt.

Schrijf je in voor het intake gesprek
Bedankt, we hebben je bericht goed ontvangen.
Je mag binnenkort een antwoord van ons verwachten.

Mocht er in de tussentijd nog iets zijn, laat gerust iets weten.

Met warme groeten,
Het Obelisk team
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Zo gaan we te werk

Hoe we dat doen? We gaan voor een positieve, waarderende en professionele aanpak. Die zorgt ervoor dat je medewerker terug vertrouwen krijgt in zijn of haar capaciteiten. Wij geven hem of haar gewoon dat extra duwtje in de rug om opnieuw richting te geven aan diens professionele leven.

We gaan voor een maximale aanpak op maat. We zoeken een nieuwe functie die op het lijf van je medewerkers geschreven is en we houden daarbij doorheen het hele proces rekening met diens mogelijkheden en situatie.

Allereerst gaan we inzicht verwerven in de persoonlijke vaardigheden en capaciteiten van je medewerker, dan gaan we op zoek naar een gepast profiel waarmee hij of zij zich als kandidaat-werknemer kan presenteren. Naar jou als opdrachtgever toe rapporteren we over de gehele begeleiding, opdat jij ook de kwaliteit en doeltreffendheid van onze outplacementbegeleiding kan inschatten.