Begeleidingen voor werkzoekenden via VDAB

Samen met VDAB streven wij ernaar om een meer arbeidsmarktgericht, wendbaar en toekomstgericht opleidings-en begeleidingsaanbod te organiseren. Momenteel werken we voor verschillende projecten samen en deze zijn mogelijk met de financiële steun van het Europees Sociaal Fonds. Je vindt de projecten hieronder.

Niet tevreden? Contacteer ons via het klachtenformulier.

Trajectbegeleiding tijdens beroepsopleiding

Obelisk is verantwoordelijk voor de organisatie van verschillende beroepsopleidingen die je gratis kan volgen als werkzoekende via VDAB. Je krijgt van ons een professionele begeleiding tijdens je opleiding door een trajectbegeleider: jouw persoonlijke aanspreekpunt én coach tijdens je studietraject. Daarnaast stomen we jou klaar voor de arbeidsmarkt door jou te ondersteunen in je zoektocht naar een job. Dat doen we door workshops in sollicitatievaardigheden en andere communicatie skills die belangrijk zijn voor de job waar jij naartoe wil.

Ben je ingeschreven als werkzoekende? Dan kan je mogelijks deelnemen aan een van de beroepsopleidingen. Je vindt het aanbod via de website van VDAB.

ORI 2.0 oriëntatiebegeleiding

Werkzoekenden die momenteel niet aan het werk zijn kunnen via VDAB een ORI-traject aangaan. Dit is een oriëntatiebegeleiding met als resultaat nieuwe realistische jobdoelen. Het gaat over een een intensieve en gepersonaliseerde loopbaan(her)oriëntatie, die start vanuit een doorverwijzing door een VDAB consulent.

In 4 tot 8 sessies met je oriëntatiecoach van Obelisk vergroot je je zelfbewustzijn, exploreer je de arbeidsmarkt, zoeken jullie samen waar de mogelijkheden liggen de arbeidsmarkt, kan je een beroepsverkennende stage (BVS) aangaan en maken jullie samen een POP (persoonlijk ontwikkelingsplan) op. Dankzij de begeleiding kan je als niet-werkend werkzoekende gesterkt, met een loopbaanperspectief en passend actieplan je zoektocht naar werk verderzetten.

Workshops sollicitatie ondersteuning

In samenwerking met VDAB versterken onze coaches werkzoekenden in hun sollicitatievaardigheden. Dat doen we in deze workshops en trajecten:

- Solliciteren kan je leren ( 3 halve dagen)
- Scoren met LinkedIn (1 dag)
- Booster ( 3 dagen)
- Solliciteren met videoboodschap (1 halve dag)


Traject ' Slim werk vinden'

In dit groepstraject 'Slim werk vinden' gaan onze coaches intensief met werkzoekenden aan de slag. Over een periode van 6 maanden oriënteert en begeleidt Obelisk naar werk.

Doelen van het traject zijn:
- Ondersteund worden in je weg naar een job via coaching en individuele opvolging.
- Ontwikkelen van sollicitatie vaardigheden.
- Een realistisch loopbaanplan opmaken.

Het traject bestaat uiteen combinatie van workshops, infosessies, individuele opdrachten en coaching.

Niet tevreden?
Contacteer ons.

Heb je een klacht over een dienst van Obelisk aarzel dan niet ons te contacteren. Onze medewerkers zoeken samen met jou naar een oplossing. Op die manier geef je ons de kans om je probleem snel op te lossen.

We proberen het probleem onmiddellijk op te lossen. Is dit niet mogelijk, dan krijg je binnen de zeven dagen na het invullen van dit formulier een bericht van de klantendienst. Zij doen hun best om binnen de twintig dagen een oplossing te vinden.

Klachtenformulier
Bedankt, we hebben je bericht goed ontvangen. Je mag binnenkort een antwoord van ons verwachten.

Mocht er in de tussentijd nog iets zijn, laat gerust iets weten.

Met warme groeten,
Het Obelisk team
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Wil je weten waar je een opleiding kan volgen waar wij jou als trajectbegeleider ondersteunen?

Check dan het aanbod op de website van onze partners of contacteer ons.