5 inspirerende locaties voor een vergadering of training

Door de populariteit aan coaching-opleidingen en -cursussen, stijgt ook de vraag naar inspirerende locaties met aangename ruimtes. Onze trainers verzamelden alvast een aantal professionele, unieke vergader- en workshopruimtes:

The Interactive Hub (Leuven)

Bij The Interactive Hub kan je terecht voor korte meetings van 3 personen tot een groot seminarie van 90 personen. Daarnaast zijn ze erg flexibel. Zo bieden ze catering op maat aan volgens jouw wensen en budget. The Interactive Hub voorziet een all-inclusive formule aan met alle technologie, WiFi en meubilair. Voor deelnemers die met de auto komen, is er voldoende  parkingplaats beschikbaar. Bovendien bevindt de locatie zich dichtbij de E40-uitgang waardoor deze gemakkelijk toegankelijk is. Je kan tijdens de pauze of na de bijeenkomst genieten van de mooie natuur rondom de locatie.  

Website: https://www.theinteractivehub.be/

Vergaderzaal The Interactive Hub

De Ruby (Zemst)

Op zoek naar een vergaderruimte in een prachtige omgeving die creativiteit en rust uitstraalt? Dan is Ruby zeker een geschikte locatie voor jouw medewerkers. Met een oppervlakte van 46m2 is De Ruby een ideale ruimte voor kleine tot middelgrote groepen.

De Ruby beschikt ook verschillende faciliteiten voor een geslaagde bijeenkomst. Je mag gebruik maken van een tafel van 6 meter, 8 comfortabele stoelen (uitbreidbaar tot 16), een beamer én een groot whiteboard. Voor wie dorst krijgt van al dat brainstormen, is er drank beschikbaar (warm en koud). Daarnaast zijn er verschillende cateringpartners waar je mee kunt samenwerken om jouw workshop of inspiratiesessie compleet te maken.  

Deze locatie ligt op slechts 5 minuten van de E19, tussen Antwerpen en Brussel in. Parkeren kan in de dreef aan de ingang. En als je even naar buiten stapt, sta je meteen in een prachtige weide die grenst aan The Ruby.

Website: https://www.theruby.be/

Vergaderzaal De Ruby

De Rekolt (Halle-Vilvoorde)

De Rekolt bevindt zich in Gooik, ook wel de ‘parel van het Pajottenland’ genoemd. Zoek je een locatie waar ideeën tot leven kunnen komen en nieuwe synergieën ontstaan? Dan is De Rekolt de gepaste plek voor jouw volgende meeting, brainstormsessie of workshop.

De buitenkant van deze nieuwe schuur oogt strak en donker, maar binnenin vind je een warme en lichte sfeer met een professionele toets. Alle vergaderfaciliteiten zijn aanwezig: gratis wifi, beamer, scherm, tafels, stoelen, koffie, thee en water.

De Rekolt werkt samen met lokale partners om jou de kans te geven om te proeven van de streekproducten uit het Pajottenland. Van ontbijt en broodjeslunch tot recepties, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Website: https://derekolt.be/

Vergaderzaal De Rekolt

3Hoog/Brightspace (Leuven)

Van digitale events, live webinars, opleidingen tot personeelsfeesten: voor elke gelegenheid kan je terecht bij 3Hoog. Met 2 evenementenhallen (van 465 m² en 200 m²)  en een uitgestrekte eventweide (550 m²), is Brightspace een ideale locatie voor de bijeenkomst van jouw medewerkers.

Bij Brightspace genieten je medewerkers zorgeloos tijdens hun bijeenkomst. De uitgeruste keuken- en barfaciliteiten zorgen ervoor dat de aanwezigen niets ontbreekt. Daarnaast is alle soorten catering mogelijk, waardoor je zelf niet hoeft te zorgen voor eten en drinken. Bovendien bieden de flexibele zaalopstellingen de mogelijkheid om de ruimte geheel naar wens in te richten. Zo kunnen er verschillende soorten eventen plaatsvinden als een beurs, een trouw (in thema bv. Moulin Rouge) of panelsessie.  

Website: https://www.3hoog.be/brightspace-events

Vergaderzaal Brightspace

Domaine Au Rythme de Belvaux (Belvaux)

Op enkele kilometers van Rochefort en Han-sur-Lesse werden 16e-eeuwse schuren verbouwd, uitgebreid en opgefrist tot een gezellig, groot en luxueus verblijf. De locatie biedt moderne voorzieningen in een authentieke jas. Domaine Au Rythme de Belvaux is voor bedrijven de ideale uitvalsbasis om aan organisatieontwikkeling en persoonlijke groei te werken, in team te ontspannen of om cultuur en geschiedenis op te snuiven. Uiterst geschikt voor een seminarie of een vergadering, een teambuilding of een opleiding.

Alles werd ontworpen volgens een "all-in-one format". Als gast of bedrijf vind je hier alle noodzakelijke faciliteiten op 1 plaats, en bovendien is het geheel alleen van jou en je gezelschap. Geschikt voor groepen van 6 tot 16 personen volgens formules per weekend, lang weekend, midweek of week. De 2 schuren hebben een eigen leefruimte met verschillende belevingscorners. Een vergaderruimte, leeshoek, professionele keuken en zelfs een open haard zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Daarnaast word je ook culinair verwend met eenvoudige en lekkere formules, afgestemd op groepsplezier. Je kan kiezen voor gedeeltelijke support (aankoop en voorbereiding) of totale support (bereiding en opdiening).

Website: Domaine Au Rythme de Belvaux (ard-belvaux.be)

Vergaderruimte in de leefruimte bij Domain ARB

Baarbeekhoeve (Mechelen)

De schuur van de Baarbeekhoeve beschikt over twee prachtige zalen die uitkijken op de omliggende velden. De Ooievaar zaal is 130m2 groot en kenmerkt grote glazen ramen die voor veel daglicht zorgen. Bovendien geniet je van een spectaculair uitzicht op de vele ooievaars. De Zwaluw zaal, op de eerste verdieping, is 130m2 groot en afgewerkt met warme materialen zoals hout en leem. Beide zalen zijn voorzien van alle comfort, inclusief beamer, flipchart en whiteboard. Even een frisse neus halen na een oefening of tijdens de pauzes kan perfect in de groene omgeving van de hoeve.  

Duurzaamheid staat centraal bij de Baarbeekhoeve: alle dranken en catering zijn 100% biologisch en er wordt gestreefd naar zero-waste catering. Hierdoor bieden ze bezoekers kraakverse en seizoensgebonden maaltijden.

Website: https://baarbeekhoeve.be/

Vergaderzaal Baarbeekhoeve

Laatste Posts