Wees erbij op ons volgend HR event!

Geef je interesse aan via het formulier

Op 13 september 2022 vond het eerste HR event van Obelisk plaats. Tijdens het dagprogramma kregen de deelnemers een introductie in "het nieuwe leren". Daarnaast konden de L&D- en HR-professionals proeven van 2 hybride leertrajecten.

Het avondprogramma werd voorzien door Obelisk,
ClimIT en Multimedi. 4 keynote sprekers inspireerden het publiek over de toekomst van werk. Hierna konden deelnemers nog netwerken in aanwezigheid van de band Walkman Zero en een foodtruck.

ik wil er graag bij zijn op een volgend event!

Programma. EVENT 13 september 2022.

Dagprogramma: Het nieuwe leren

13.30 – 14.00 uur: Ontvangst
14.00 – 14.30 uur: Introductie ‘het nieuwe leren’
14.30 – 16.30 uur: Proeven van 2 hybride leertrajecten
16.30 – 17.00 uur: Hybride leertrajecten: de didactiek
17.00 -  17.30 uur: Slot

Receptie

17.30 – 18.30 uur: Hapje & drankje 

Avondprogramma:  The future of work

18.30 – 20.00 uur: Inspirende keynotes

Michiel Vanthoor- Google
Nicky Dries - KULeuven
Oelerie Van Assche - GoodHabitz
Yan Ketelers - OG studio

20.00 – 22.00 uur: Band, foodtruck & networking

Dagprogramma: het nieuwe leren

Als HR-professional zijn het uitdagende tijden: hoe ga je voor een leerbeleid en leertrajecten met duurzame impact op je talenten? Doordat online het nieuwe normaal is, wordt dit extra belangrijk. Heel wat verschillende puzzelstukken zijn belangrijk bij het opstellen van een sterk leertraject, zoals: wat doe je individueel, wat in groep? Wat doe je digitaal en wat doe je in real life? En wat met de combinatie van webinars en vaardigheidstrainingen? 

Tijdens het dagprogramma konden deelnemers zelf ervaren hoe een hybride leertraject er uitziet en aanvoelt. Zo helpen we hen doordachte keuzes maken voor de opleidingen in hun organisatie. De thema's van de leertrajecten waren 'samenwerken' en 'feedback geven'. Twee hybride leertrajecten met enkele welgekozen bouwelementen.  

Locatie: AETELIER Meeting-en eventcenter

De events vinden plaats in Aetelier op het researchpark van Haasrode. AEtelier ligt vlak bij Leuven en is vlot bereikbaar via de E40. Er is ruime gratis parking aanwezig en het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Ook met het openbaar vervoer is AEtelier vlot bereikbaar. De bushalte Haasrode Philips is vlak voor de deur. Vanaf Leuven station is het slechts 20 min met de bus tot onze locatie. 

Adres: Interleuvenlaan 74, 3001 Haasrode

Catering en eventplanning wordt voorzien door 3Hoog. Het vroegere Philipsgebouw, met onder andere de productiehallen, werd volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een multifunctionele evenementenlocatie.  In het business center zijn ook de kantoren van Obelisk, AE en KOMPOSE gevestigd.Avondprogramma: The Future of work

Hoe zorg je dat je nu al voorbereid bent op de organisatie en werkcontext van de toekomst? We brachten op 13 september een community aan genodigden samen die 1 doel gemeenschappelijk hebben: voorbereid zijn op de toekomst in organisatievoering en HR.  "Back to the future" is het centrale thema: wat leren we uit HR van vroeger, nu en de toekomst? Deelnemers werden gevoed  door inspirerende keynotes. Sprekers waren:Michiel Vanthoor (Google Benelux) , Nicky Dries (Hoogleraar Organisatiegedrag , KU Leuven), Yan Ketelers (OG studio) en Oelerie Van Assche (GoodHabitz).

Houd me op de hoogte!

* indicates required