Outplacementbegeleiding Begijnendijk

Obelisk is een CERTO – gecertificeerd outplacementbureau te Begijnendijk. Met onze outplacementbegeleiding helpen we je heroriënteren naar een job waar je écht blij van wordt.

Contacteer ons

Stuur ons via dit formulier een bericht en we contacteren je zo snel mogelijk terug. Samen met jou vinden we dé uitkomst voor je uitdaging.

Bedankt, we hebben je bericht goed ontvangen.
Je mag binnenkort een antwoord van ons verwachten.

Mocht er in de tussentijd nog iets zijn, laat gerust iets weten.

Met warme groeten,
Het Obelisk team
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.
Outplacementbegeleiding Begijnendijk
Outplacementbegeleiding Begijnendijk

Outplacementbegeleiding Begijnendijk op maat

Moet je om één of andere reden afscheid nemen van je huidige werkgever en ben je op zoek naar een outplacement coach Begijnendijk? Obelisk is een CERTO – gecertificeerd outplacementbureau te Begijnendijk. Met onze outplacementbegeleiding op maat helpen we je heroriënteren naar een job waar je écht blij van wordt.

Outplacementbegeleiding Begijnendijk
Pijl naar rechts

Werking van onze outplacementbegeleiding Begijnendijk

Hoe we dat doen? We gaan voor een positieve, waarderende en professionele aanpak. Die zorgt ervoor dat jij terug vertrouwen krijgt in je eigen capaciteiten. Wij geven je gewoon dat extra duwtje in de rug om opnieuw richting te geven aan je professionele leven.We gaan voor een maximale aanpak op maat. We zoeken een nieuwe functie die op jouw lijf geschreven is en we houden daarbij doorheen het hele proces rekening met je mogelijkheden en je situatie.Allereerst gaan we inzicht verwerven in je persoonlijke vaardigheden en capaciteiten, dan gaan we op zoek naar een gepast profiel waarmee je je als kandidaat-werknemer kan presenteren.Contacteer ons voor een outplacementbegeleiding Begijnendijk op maat

Outplacementbegeleiding Begijnendijk
Pijl naar rechts