Klaar voor je sollicitaties dankzij loopbaancheques

Klaar voor je sollicitatiegesprek dankzij loopbaancheques

Voel je je onzeker in het solliciteren? Weet jij niet goed wat te zeggen tijdens het sollicitatiegesprek of wat naar voor te brengen op je CV? Krijg je al zweethanden wanneer je denkt aan het volgende sollicitatiegesprek? En wil je jezelf graag zelfzeker voorstellen en zo een sterke indruk maken bij een potentiële werkgever?

Met sollicitatiebegeleiding versterken onze loopbaanbegeleiders je professionele zelfvertrouwen, ontdek je een sollicitatie-aanpak die bij jou past en leer je alle nodige skills om efficiënter te solliciteren. Onderbouwd, oplossingsgericht en met bijzondere aandacht voor jouw situatie. Met loopbaancheques kost 4 uur begeleiding jou maar 40 euro.

Zijn deze zaken herkenbaar in het solliciteren?

 • Je kijkt op tegen solliciteren.
 • Resultaten van je sollicitaties volgen niet zo snel als je had gedacht.
 • Je twijfelt regelmatig bij het opstellen van je CV en motivatiebrief.
 • Je twijfelt of je de juiste kwaliteiten bezit voor bepaalde vacatures (en dus laat je die maar links liggen).
 • Je hebt geen concrete aanpak in het solliciteren: je kijkt wat rond op internet, vindt allerlei vacatures en solliciteert op gevoel.
 • Je focust voornamelijk op online vacatures, niet op andere manieren om een job te vinden.
 • Wanneer je op sollicitatiegesprek mag, kiezen ze toch telkens voor iemand anders.
 • Je vindt het moeilijk om jezelf te motiveren tot solliciteren.
 • Je weet niet of je aanpak in solliciteren nog modern genoeg is.
 • Je professioneel zelfvertrouwen is op dit moment laag of je zelfvertrouwen zakt met elke onbeantwoorde sollicitatie.

“Weg met onzekerheden: in sollicitatiebegeleiding leer je jezelf krachtig voorstellen bij een potentiële werkgever. Zowel op papier als in sollicitatiegesprek.”

Dit mag je verwachten van sollicitatiebegeleiding

Jij weet welke job je zoekt. Wij zijn expert in solliciteren op de huidige arbeidsmarkt. Dat maakt het perfecte duo! Je bent een team met je coach: samen gaan jullie praktisch en persoonlijk aan de slag.  Kritische vragen? Die gaan we niet uit de weg, integendeel. Je verwerft instant nieuwe inzichten en krijgt een zicht op de laatste tendensen in solliciteren. Met éen doel voorop: jou efficiënt aan je volgende job helpen.

Klaar voor je sollicitatiegesprek dankzij loopbaancheques

In 5 stappen beter en efficiënter solliciteren 

Klaar voor je sollicitatiegesprek dankzij loopbaancheques

Onze loopbaancoaches gidsen je van A tot Z doorheen je professionele vraagstukken. We benaderen verschillende invalshoeken, brengen je denkproces op gang en vergroten de fit met jezelf én je sollicitatie-aanpak. Daarom doorlopen we deze 5 stappen: 

Stap 1: intakegesprek | We schuiven aan tafel voor een vrijblijvende kennismaking. Waarom overweeg je begeleiding in solliciteren? Wat wil je ermee bereiken? Is er een klik met je jobcoach? Na het gesprek bepaal je zelf of je doorzet met het traject.

Stap 2: profiel- en job analyse | Met onderbouwde methodieken vergroten we jouw zelfinzicht én inzicht in je gewenste job(s). Sterk solliciteren start namelijk altijd met een goede kennis van je kwaliteiten en wat je wenst van je toekomstige job.  

Stap 3:  sollicitatie vaardigheden| We werpen een blik op jouw sollicitatievaardigheden. Wat zijn je sterktes in solliciteren? Waar knelt het schoentje? Hoe kan je efficiënter te werk gaan? Volledig aangepast aan jouw noden en de sector waar jij wilt werken. Thema’s zoals: het sollicitatiegesprek, aangepaste CV, krachtige motivatiebrief, video-sollicitaties, netwerken op LinkedIn, …komen aan bod.

Stap 4: actieplan|  Met concrete opdrachten stippel jij je sollicitatiedoelen thuis verder uit. Je stelt een gericht actieplan op om jouw jobdoel te bereiken en legt deadlines voor jezelf vast. Hoe volg je jezelf op? Wanneer heb je je doel bereikt? Je jobcoach geeft je een template om je doelen op te volgen.

Stap 5: nazorg | Je jobcoach houdt graag de vinger aan de pols, schaaft je actieplan bij en biedt extra ondersteuning waar nodig. Je CV nog eens screenen? Nog enkele vragen over een specifiek sollicitatiegesprek? Je kan op ons rekenen!

Klaar voor je sollicitatiegesprek dankzij loopbaancheques

Obelisk als expert in solliciteren en loopbanen

 • Obelisk heeft meer dan 10 jaar ervaring in sollicitatie-coaching. We zijn expert in het thema.
 • Onze coaches geven dagelijks training in solliciteren voor VDAB en blijven zo op de hoogte van de laatste trends.
 • Wij zijn 1 team in dezelfde organisatie: we delen onze kennis & vragen op dagelijkse basis.
 • Wij kennen de arbeidsmarkt en opleidingsmarkt van vandaag door en door. 
 • Elke sector en situatie is gekend door onze loopbaancoaches, met hun mix aan achtergrond en ervaring. 
 • Wij gaan voor persoonlijkheid, ook bij onze loopbaanbegeleiders.
 • Expertise, enthousiasme en een luisterend oor bij elke coach.
 • Onze loopbaancoaches zijn opgeleid als coach én arbeidsmarkt-expert.

4 uur begeleiding in solliciteren voor 45 euro

Obelisk is een erkend loopbaancentrum. Je betaalt hierdoor slechts 90 euro voor 7 uur loopbaanbegeleiding bij onze coaches. Ook sollicitatiebegeleiding valt hier onder. Dit gebeurt via het systeem van ‘loopbaancheques’. Je hebt recht op 2 cheques, die je afzonderlijk aanvraagt.

Momenteel aan het werk in loonverband of als zelfstandige? Dan is de kans groot dat je loopbaancheques kan bestellen. Ontdek hier meer over de voorwaarden en hoe te bestellen.

Geen recht op loopbaancheques? We hebben alternatieven voor jou!

Human-to-human contact met je jobcoach

Persoonlijkheid, dat hebben we allemaal. Net als talent, daar geloven wij in. Onze loopbaanbegeleiders gaan altijd voor een écht en persoonlijk contact. Ontdek wat hen uniek maakt op de teampagina. 

Klaar voor je sollicitatiegesprek dankzij loopbaancheques

Wat levert sollicitatiebegeleiding je op?

Sollicitatiebegeleiding is geen nattevingerwerk, wél doelgerichte coaching die je vooruit helpt in je sollicitatieproces. Bovendien delen we diepgaande kennis over hoe solliciteren en rekrutering werkt. Zo kan je vlot de vertaalslag maken naar jouw sollicitaties. De acties die je daarbij stelt, sluiten haarfijn aan bij wie je bent en leveren klinkende resultaten op. Je vinkt je doelstellingen af, bruist opnieuw van motivatie en ervaart meer zelfvertrouwen in het solliciteren.

 • Je ervaart meer zelfvertrouwen in het solliciteren.
 • Je weet hoe je jezelf krachtig kan presenteren, zonder arrogant over te komen. 
 • Je overwint drempels in solliciteren en krijgt een positievere mindset. 
 • Je weet hoe specifieke zaken uit te lichten in je CV zodat je kans op een sollicitatiegesprek verhoogt.
 • Je kent die nieuwste trends in solliciteren en past deze toe.
 • Je ervaart steun van je loopbaancoach in je zoektocht naar je droomjob.

Dit zeggen anderen

“Mijn coach luisterde eerst naar mijn verhaal en hoe ik solliciteren de laatste maanden aanpakte. Ze gaf me tips op maat van mij, heel specifiek voor mijn switch van sector. Ik ben vooral verrast door het gestegen zelfvertrouwen. En ik heb ondertussen een leuke job te pakken als uitzendconsulent, mijn eerste stap in HR!”
Lies
38 jaar
Aarschot
“Bedankt Jolien, ik leerde zoveel bij van jou! Mijn CV is opgeknapt, ik voel me al een pak zelfverzekerder en jouw luisterend oor was heel welkom tijdens een moeilijke periode. Ik voelde me heel alleen in mijn situatie en dankzij jou kreeg ik terug zin in solliciteren.”
Marianne
42 jaar
Kessel-Lo
“Solliciteren in IT is heel specifiek en daarom riep ik de hulp in van een sollicitatiebegeleider. Ik wilde het meteen goed aanpakken. Het werd me duidelijk dat ik een ervaring gerichte CV moest opstellen en geen gewone CV. Ik ben er zeker van dat jullie hulp me sneller aan mijn nieuwe job hielp dus bedankt!”
Giel
27 jaar
Bertem

Online of op locatie

We hebben 2 vaste kantoren waar je op gesprek kan komen: Berchem (Antwerpen) en Haasrode (Leuven). Sinds Covid coachen we ook digitaal. Dit heeft veel voordelen naar flexibiliteit en tijdsbesparing terwijl het persoonlijk contact behouden blijft.

Grauwmeer 1, 3001 Haasrode
Belpairestraat 39, 2600 Antwerpen-Berchem 

Klaar voor je sollicitatiegesprek dankzij loopbaancheques

Een kennismakingsgesprek met je loopbaancoach is gratis

Niet zeker of hulp in solliciteren bij Obelisk iets voor jou is? Geen probleem, een kennismaking is gratis. Onze loopbaancoach luistert naar jouw verhaal en samen kijken jullie of er een klik is en of er een traject bij jou past. Laat je gegevens na en we contacteren je! Helemaal vrijblijvend.

Voorkeur voor contact*

Locatie*

PRIVACY*

Bedankt, we hebben je bericht goed ontvangen.
Je mag binnenkort een antwoord van ons verwachten.

Mocht er in de tussentijd nog iets zijn, laat gerust iets weten.

Met warme groeten,
Het Obelisk team
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.