Loopbaanbegeleiding voor 45 euro

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques

Ga je gebukt onder professionele kopzorgen, prangende deadlines of een scheve work-lifebalans? Heb je het gevoel dat je in een doodlopend carrièrestraatje bent beland? Wil je je talenten maximaal benutten en meer werkgeluk ervaren? Met loopbaanbegeleiding effent Obelisk het pad voor een job die bij je past. We denken met je mee, tackelen alle obstakels en helpen je om vol vertrouwen je loopbaan weer in handen te nemen. Onderbouwd, oplossingsgericht en met bijzondere aandacht voor jouw talenten.

Zijn deze zaken in werkgeluk herkenbaar?

 • Je twijfelt over je huidige job maar zet ook geen échte stappen naar ander werk.
 • Wanneer je mensen uit je omgeving gedreven over hun job hoort spreken, verlang je daar ook naar.
 • Je voelt je niet meer uitgedaagd in je job.
 • Je wenst een andere balans tussen je werk en je privéleven. 
 • Je komt niet verder dan de gekende job mogelijkheden horende bij jouw ervaring of diploma.
 • Je denkt soms ‘Is dit het nu?’.
 • Je hebt wilde ondernemersideeën maar gaat er niet mee verder.
 • Wanneer je begint rond te kijken op vacaturewebsites weet je niet écht waarnaar zoeken.
 • Je hebt wel een idee voor een nieuw carrièrepad maar vraagt je af of dit wel haalbaar is.
 • Je wilt op je werk een gesprek aangaan maar weet niet juist wat te bespreken. 

“Weg van de twijfels, naar zekerheid over de job en bedrijfscontext die bij jou passen. Of dat nu in loonverband als freelancer of in je eigen zaak is!”

We twijfelen maar we veranderen niet

Meer dan 37% van de Belgen overwoog begin vorig jaar om van job te veranderen en toch is slechts 5% actief op zoek naar nieuw werk (De grote werkplezier studie, 2021). De zoektocht en de stap naar een nieuwe job verloopt voor veel mensen moeizaam. Zorgen over werk worden al snel onder de mat geschoven met negatieve gevolgen voor vitaliteit en welbevinden. Onze  ervaren loopbaancoaches zijn gespecialiseerd in vragen over werk en zetten je terug op het spoor van een voldoening gevende job én werkcontext.

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques

Thema’s die aan bod kunnen komen tijdens loopbaancoaching

 • Je blijft op je professionele honger zitten en wilt daar verandering in brengen.
 • Je wilt meer energie en voldoening uit je werk halen.
 • Je wilt jezelf beter leren kennen, je carrièrekeuzes herbekijken en bewuste loopbaanbeslissingen nemen in de toekomst. 
 • Je bent gevraagd voor een leidinggevende functie, maar koestert twijfels. 
 • Je denkt na over een nieuwe of extra studie.
 • Je overweegt om zelfstandige te worden en weet niet waar te starten.
 • Omwille van fysieke of persoonlijke redenen zoek je een alternatief carrièrepad. 
 • Je streeft naar een betere work-life balans.
 • Je wilt betere relaties en communicatie met leidinggevenden en collega’s. 
 • Je wilt sterker in je schoenen staan tijdens loopbaangesprekken met je leidinggevende.
 • Je wilt je kansen bij het solliciteren verhogen met scherpe vaardigheden: netwerken, een cv opstellen, een motivatiebrief schrijven, je LinkedIn-profiel optimaliseren …

Dit mag je verwachten in loopbaancoaching

Onze loopbaancoaching verloopt praktisch, maar persoonlijk. Doorheen het hele loopbaantraject vormen jouw professionele noden de rode draad. We vertrekken vanuit gefundeerde theorieën en bouwen steevast de brug naar de praktijk. Kritische vragen? Die gaan we niet uit de weg, integendeel. Onze loopbaanadviseurs houden je een spiegel voor, zodat jij instant nieuwe inzichten verwerft. Dat doen we met de laatste tendensen op de arbeidsmarkt in ons achterhoofd. Tactisch én toekomstgericht!

In 6 stappen naar je nieuwe job 

Onze loopbaancoaches gidsen je van A tot Z doorheen je professionele vraagstukken. We benaderen verschillende invalshoeken, brengen je denkproces op gang en vergroten de fit met jezelf én je job. Daarom doorlopen we deze 6 stappen:

Stap 1: intakegesprek | We schuiven aan tafel voor een vrijblijvende kennismaking. Waarom overweeg je loopbaanbegeleiding? Wat wil je ermee bereiken? Is er een klik met je jobcoach? Na het gesprek bepaal je zelf of je doorzet met het loopbaantraject.

Stap 2: profielanalyse | Met onderbouwde methodieken vergroten we jouw zelfinzicht. Je krijgt een helder beeld van je talenten en overweegt welke kwaliteiten je wilt inzetten in je toekomstige job.

Stap 3: arbeidsmarkt | We werpen een blik op de hedendaagse arbeidsmarkt: van bloeiende sectoren, over relevante opleidingen, tot opvallende trends. Ook alternatieve werkvormen – zoals een combinatie van jobs of een bijberoep – komen aan bod.  

Stap 4: matching | Welke job wil jij precies veroveren op de arbeidsmarkt? We toetsen de mogelijkheden af en analyseren zowel de voor- als de nadelen. 

Stap 5: actieplan | Met concrete opdrachten stippel jij je professionele pad thuis verder uit. Je stelt een gericht actieplan op om jouw jobdoel te bereiken en legt deadlines voor jezelf vast. 

Stap 6: nazorg | Je jobcoach houdt graag de vinger aan de pols, schaaft je actieplan bij en biedt extra ondersteuning waar nodig. Je cv screenen? Tips voor een overtuigende motivatiebrief? Je kan op ons rekenen!

Wat Obelisk uniek maakt als loopbaancoaches

 • Wij zijn 1 team in dezelfde organisatie: we delen onze kennis & vragen op dagelijkse basis.
 • Elk van onze coaches is minstens 25 uur per week aan de slag met loopbaanbegeleiding of sollicitatiebegeleiding. 
 • Wij kennen de arbeidsmarkt en opleidingsmarkt door onze jarenlange ervaring en partnership met VDAB.
 • Elke sector en situatie is gekend door onze loopbaancoaches, met hun mix aan achtergrond en ervaring. 
 • Wij gaan voor persoonlijkheid, ook bij onze loopbaanbegeleiders.
 • Expertise, enthousiasme en een luisterend oor bij elke coach.
 • Onze loopbaancoaches zijn opgeleid als coach én arbeidsmarkt expert.

4 uur jobcoaching voor 45 euro

Obelisk is een erkend loopbaancentrum. Je betaalt hierdoor slechts 90 euro voor 7 uur loopbaanbegeleiding bij onze coaches. Dit gebeurt via het systeem van ‘loopbaancheques’. Je hebt recht op 2 cheques, die je afzonderlijk aanvraagt.

Momenteel aan het werk in loonverband of als zelfstandige? Dan is de kans groot dat je loopbaancheques kan bestellen. Ontdek hier meer over de voorwaarden en hoe te bestellen.

Geen recht op loopbaancheques? We hebben alternatieven voor jou!

Human-to-human contact met je jobcoach

Persoonlijkheid, dat hebben we allemaal. Net als talent, daar geloven wij in. Onze loopbaanbegeleiders gaan altijd voor een écht en persoonlijk contact. Ontdek wat hen uniek maakt op de teampagina. 

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques

Wat levert loopbaanbegeleiding je op?

Loopbaanbegeleiding is geen nattevingerwerk, wél doelgerichte coaching die je meer inzicht biedt in je eigen capaciteiten. Bovendien delen we diepgaande kennis over de arbeidsmarkt en helpen we om vlot de vertaalslag te maken naar het werkveld. De acties die je daarbij stelt, sluiten haarfijn aan bij wie je bent en leveren klinkende resultaten op. Je vinkt je doelstellingen af, bruist opnieuw van motivatie en ervaart meer werkgeluk in je job.

Wat zeggen anderen?

“Voor de gesprekken bleef ik hangen in ‘denken over werk’, ik ben sinds de begeleiding in actie geschoten. Ik voelde me ook écht gehoord tijdens de coaching sessies.”
Sven
43 jaar
“Bedankt voor de fijne sessies. Mijn coach Joris was flexibel in zijn aanpak, afhankelijk van mijn stemming bij start van het gesprek. Ik waardeer dat persoonlijk heel erg en vermoed dat ik daarin niet alleen ben.”
Lauren
39 jaar
“Ik heb echt veel over mezelf geleerd in onze gesprekken. Ik had geen idee dat er zoveel te leren viel over mezelf. Bedankt voor je luisterend oor tijdens onze gesprekken Sophie!”
Aurélie
35 jaar
“Ik besteedde mijn eerste 4 cheques ooit al bij een andere loopbaanbegeleider en de aanpak bij Obelisk was helemaal anders. Heel actiegerichte, niet zomaar wat test en oefeningen maar een concreet actieplan met doelen.”
Annita
52 jaar

Online of op locatie

We hebben 2 vaste kantoren waar je op gesprek kan komen: Berchem (Antwerpen) en Haasrode (Leuven). Sinds Covid coachen we ook digitaal. Dit heeft veel voordelen naar flexibiliteit en tijdsbesparing terwijl het persoonlijk contact behouden blijft.

Interleuvenlaan 74, 3001 Haasrode
Belpairestraat 39, 2600 Antwerpen-Berchem

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques

Een kennismakingsgesprek met je loopbaancoach is gratis

Niet zeker of loopbaanbegeleiding bij Obelisk iets voor jou is? Geen probleem, een kennismaking is gratis. Onze loopbaancoach luistert naar jouw verhaal en samen kijken jullie of er een klik is en of er een traject bij jou past. Laat je gegevens na en we contacteren je! Helemaal vrijblijvend.

Voorkeur voor contact*

Locatie*

PRIVACY*

Bedankt, we hebben je bericht goed ontvangen.
Je mag binnenkort een antwoord van ons verwachten.

Mocht er in de tussentijd nog iets zijn, laat gerust iets weten.

Met warme groeten,
Het Obelisk team
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.