Loopbaancentrum Obelisk
Samen creëren we jouw werkgeluk

Loopbaancentrum Obelisk

Vanuit onze expertise als loopbaanbegeleiders zetten we jou in beweging en in je kracht op vlak van je loopbaan en je carrière. Weten waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt, zicht krijgen op de actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt, sterker worden in solliciteren en zo tot bij jouw droomjob komen.

Wij willen dat iedere deelnemer zelf verder kan groeien: je loopbaan zelfzeker in handen nemend. Dit zodat jij meer energie ervaart en een positieve impact kan maken zowel in werk als privé. Wij geloven namelijk dat meer talenten op de juiste plek ook op een positieve impact heeft op de hele maatschappij. En daar worden wij, als jobcoaches, dan weer gelukkig van!

Maak je keuze uit ons aanbod

Ga je gebukt onder professionele kopzorgen, prangende deadlines of een scheve work-lifebalans? Heb je het gevoel dat je in een doodlopend carrièrestraatje bent beland? Wil je je talenten maximaal benutten en meer werkgeluk ervaren? Of wil je meteen goed starten en een goede studiekeuze maken?

Met loopbaanbegeleiding effent Obelisk het pad voor een job die bij je past. We denken met je mee, tackelen alle obstakels en helpen je om vol vertrouwen je loopbaan weer in handen te nemen. Onderbouwd, oplossingsgericht en met bijzondere aandacht voor jouw talenten. 

Je wilt samen naar je job en/of loopbaan kijken.

Ontdek of loopbaanbegeleiding bij jouw vraag past

Jij (of je tiener) wilt een hogere opleiding kiezen.

Zo begeleiden we je in je studiekeuze

Je wilt sterker staan als sollicitant.

Versterk je sollicitatie skills

Sterk in solliciterenSollicitatievaardigheden voor de moderne arbeidsmarkt

Het team

Ons team van jobcoaches zijn echte experts in hun vak, elk met hun eigen specifieke achtergrond en talenten als coach. Naast wekelijks overleg blijven de coaches zich ook continu bijscholen in coachvaardigheden, kennis over de arbeidsmarkt en wetenschappelijke inzichten in loopbanen, studiekeuze en solliciteren.

Onze loopbaancoaches gidsen je van A tot Z doorheen je professionele vraagstukken. We benaderen verschillende invalshoeken, brengen je denkproces op gang en vergroten de fit met jezelf én je job.

Obelisk loopbaancentrum in enkele cijfers

20 jaar ervaring als loopbaancentrum over heel Vlaanderen

We begeleiden meer dan 200 mensen per jaar naar een droomjob

Een team van 12 ervaren jobcoaches met een warm hart voor talent

We geven als expert meer dan 100 workshops per jaar voor werkzoekenden via VDAB 

Zo ervaren deelnemers onze begeleiding

“Mijn loopbaancoach is erin geslaagd om mij veel meer duidelijkheid te bezorgen over mijn kwaliteiten en werkpunten.”
Sanne
26 jaar
Rotselaar
“Ik twijfelde of loopbaanbegeleiding mij verder zou helpen. Tijdens de eerste sessie bepaalden we samen het doel van de coaching wat me het vertrouwen gaf om het traject aan te gaan.”
Patrick
47 jaar
Brussel
“Ik had een fantastische loopbaanbegeleider, ze gaat op zoek naar ‘the spark’ in een persoon en wakkert die verder aan.”
Steven
32 jaar
Berchem
“Zeer nuttige sessies met een concrete aanpak. Nieuwe inzichten werden snel verworven door een hands-on aanpak.”
Aline
33 jaar
Vilvoorde

Laatste Posts