Loopbaanbegeleiding

Jouw loopbaan, die verdient actie. Als je nood hebt aan een nieuwe uitdaging, maar nog niet weet hoe die er precies moet uitzien, is er loopbaanbegeleiding. Binnen Obelisk vind je ongetwijfeld de hulp die je nodig hebt om richting te geven aan jouw carrièrepad.

Intakeformulier

Vul het intakeformulier in en stel je loopbaanbegeleiding niet langer uit.

Voorkeur voor contact*

Locatie*

PRIVACY*

Bedankt, we hebben je bericht goed ontvangen.
Je mag binnenkort een antwoord van ons verwachten.

Mocht er in de tussentijd nog iets zijn, laat gerust iets weten.

Met warme groeten,
Het Obelisk team
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Coaching

Houd je van een persoonlijke aanpak? Wij ook. De coaching die je krijgt, wordt vormgegeven op basis van het intakegesprek en is daardoor helemaal op jouw maat. Je coach is een kritische partner die je uitdaagt, steeds op een respectvolle manier.

Hij of zij stelt je eigen waarheden in vraag en zo verruim jij je blik en ontdek je je opties. Je coach helpt je om concrete stappen te zetten in de praktijk. Hij of zij gebruikt wetenschappelijke modellen en theorieën, maar maakt steeds de toepassing naar jouw persoonlijke realiteit. Als gecertificeerd loopbaancentrum, kan je bij ons terecht met loopbaancheques van VDAB.

In 4 stappen
De opbouw van de coaching is in vier stappen: Je gaat eerst je loopbaanvraag concretiseren, zo weten we waar je naartoe wil. Daarna komt de profielanalyse; jij leert jezelf wat beter kennen en kan van hieruit keuzes maken. Ten derde gaan we bekijken hoe de arbeidsmarkt erbij ligt. Welke mogelijkheden heb je op basis van je studies en ervaring? En in de laatste stap stippelen we een concreet actieplan uit waarmee jij aan de slag kan. Het resultaat? Jij die meer zelfinzicht hebt, bewustere keuzes kan maken die meer resultaat opleveren en het realiseren van concrete doelstellingen.

E-learning

Heb je nog geen recht op loopbaancheques omdat je nog geen zeven jaar hebt gewerkt? Of wil je loopbaanbegeleiding volgen op momenten dat het voor jou past?

Dan is er onze budgetvriendelijke digitale loopbaanbegeleiding. Je combineert online cursussen op ons online leerplatform  met persoonlijke coaching op afstand. Verwacht je aan motiverende, interactieve en kwalitatieve leerinhoud.

Groepstraject

In groepstrajecten ga je samen met gelijkgestemden de uitdaging aan om je loopbaan leven in te blazen. Zo is er het project ‘Slim Werk Vinden’, een oriënterend leertraject voor hooggeschoolde werkzoekenden die een boost nodig hebben in hun zoektocht naar werk. In een begeleidingstraject van 6 maanden worden deelnemers uitgedaagd om te ontdekken wie ze zijn, wat ze willen en op welke manieren ze hun carrièredoelstellingen kunnen matchen met de huidige arbeidsmarkt.

Het resultaat van dit zelfreflectieproces vertalen we naar concrete jobdoelen.  Nadien volgt ook een actieplan, wat de deelnemers onder begeleiding van een persoonlijke coach kunnen vertalen naar de praktijk. Hierbij helpt de coach ook mee in het sollicitatieproces en het zoeken naar de juiste vacatures.