Online loopbaanbegeleiding. Vind je nieuwe richting via ons online leerplatform en videogesprekken met je persoonlijke coach.

Je hebt twijfels over je job. Je bent klaar voor een nieuwe wending of voor meer werkgeluk in je huidige job. Maar je weet niet juist wat je wil of waar te beginnen? Ontdek je nieuwe richting gewoon van thuis uit. We goten onze gekende loopbaanbegeleiding in een online vorm. Je doorloopt de begeleiding stap per stap via een online platform boordevol informatie en opdrachten met daarnaast persoonlijke loopbaanbegeleiding via videogesprek. Niet zomaar wat test en tools maar een online loopbaanbegeleiding met duidelijk doel en coaching.

Je kan meteen starten met je online begeleiding

Je krijgt toegang tot ons online platform en je kan meteen starten met 3 modules. Meer dan 14 uur aan online materiaal helemaal op je eigen tempo. Verwacht je aan informatie, opdrachten, video’s, voorbeelden, interessante links, tools en reflectievragen. Opgesteld in een doordacht stappenplan door de coaches van Obelisk, met 20 jaar ervaring in loopbaanbegeleiding.

Je persoonlijke rugzak, de kaart en je nieuwe richting.

Je ontdekt in dit traject wat er al in je rugzak zit, je ontwikkelt een brede kaart aan mogelijkheden en je bepaalt samen met je coach je nieuwe richting. Dat zijn de 3 stappen in loopbaancoaching. Loop je vast of wil je graag een vertaling naar je eigen situatie? Je kan je coach via chat bereiken. De begeleiding start met een persoonlijk online kennismakingsgesprek van 30’. Daarnaast kies je voor een half uur of 2 uur persoonlijke coaching, afhankelijk van het gekozen pakket.

Online op eigen tempo en toch persoonlijk

  • Toegang tot het online leerplatform met meer dan 14 uur aan online informatie en opdrachten
  • Een persoonlijke loopbaancoach, bereikbaar via chat
  • 30’ kennismakingsgesprek
  • ½ uur of 2 uur coaching via videogesprek, afhankelijk van het gekozen pakket
  • Extra: een sollicitatie toolbox. Je ontvangt na afloop van het traject een toolbox vol sollicitatie tips, opgesteld door onze sollicitatiecoaches
Zo ervaren de deelnemers het online traject

“Ik wilde in 1 week tijd het traject afronden, maar dankzij mijn coach nam ik toch wat meer tijd om écht mijn nieuwe richting te bepalen.”

“In zijn totaliteit vond ik het traject mooi opgebouwd en kan je er heel veel uit halen.”

“De topics waren duidelijk, goed opgebouwd. Goede aanvulling samen met de gesprekken met de coach. Logisch opgebouwd. Zeer goede coach.”

“Dankzij de combinatie van de modules met het gesprek kreeg ik goed inzicht in wie ik ben en wat voor soort job of bedrijf hier goed bij zou passen.”

“Handig dat ik me niet hoefde te verplaatsen. Hoewel ik dacht dat het onpersoonlijk zou aanvoelen, bleek het de perfecte combinatie tussen zelfstandig werken en toch begeleid worden.”

Meer zelfvertrouwen, meer werkgeluk en meer duidelijkheid

Bij Obelisk geloven we in werkgeluk voor iedereen. Na het doorlopen van dit traject weet je waar je goed in bent, welke mogelijkheden bij je passen, heb je een breed beeld van de arbeidsmarkt, ontdekte je interessante opleidingen en bepaal je echte acties om aan de slag te gaan in je nieuwe richting. Je komt aan het stuur te staan van je eigen loopbaan en je gaat met meer motivatie aan de slag in je job.

Budgetvriendelijke loopbaanbegeleiding

Een loopbaantraject kost al snel 500 tot 800 euro voor 8 uur coaching. Een grote uitgave voor wie geen recht heeft op loopbaancheques. Door de combinatie van een online platform met video coaching is dit een budgetvriendelijk traject. Een investering in jezelf en je toekomst die je ook gespreid kan betalen. Heb je wel recht op loopbaancheques? Hier vind je onze face to face loopbaanbegeleiding.

Basis pakket

€200

1 u coaching

Plus pakket

€360

2,5 u coaching

Details
BASIC
Plus

½ uur intake, opstart en wegwijs maken op het platform

Checkmark blauw
Checkmark blauw

Zelfstandig doorlopen van de 3 modules op het online platform

Checkmark blauw
Checkmark blauw

½ uur nabespreking na doorlopen van de modules

Checkmark blauw
icoon rood kruis

1 uur begeleiding tijdens traject

icoon rood kruis
Checkmark blauw

1 uur begeleiding na het traject

icoon rood kruis
Checkmark blauw

Inschrijfformulier

Zit je met een hele specifieke vraag en zoek je een oplossing op maat?

Bedankt, we hebben je bericht goed ontvangen.
Je mag binnenkort een antwoord van ons verwachten.

Mocht er in de tussentijd nog iets zijn, laat gerust iets weten.

Met warme groeten,
Het Obelisk team
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.