Obelisk versterkt jouw talenten en die van je organisatie om stappen te zetten, vandaag en morgen.

Jouw talent. Onze begeleiding.

Obelisk icoon studiekeuzebegeleiding

Studiekeuzebegeleiding

Twijfel je over je studiekeuze? Overweeg je om van studierichting te veranderen? Wij kunnen je ondersteunen bij het zoeken naar jouw ideale opleidingstraject.

Obelisk icoon loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Jouw loopbaan, die verdient actie. Als je voelt dat je job niet (meer) volledig bij je past, maar je weet ook niet welke wé l , dan helpen we je om de juiste keuzes te maken.

Obelisk icoon sollicitatiebegeleiding

Sollicitatiebegeleiding

Als je van job wil veranderen, intern wil solliciteren of werk zoekt, dan bereiden we je voor op sollicitaties. Je pakt je drempels aan en leert je sterktes in de verf zetten.

Obelisk icoon trajectbegeleiding tijdens een opleiding

Trajectbegeleiding tijdens een opleiding

We organiseren beroepsopleidingen voor werkzoekenden via diverse partnerships.

Obelisk icoon outplacementbegeleiding

Outplacementbegeleiding

Ben je op zoek naar een outplacement coach? Met onze outplacementbegeleiding op maat helpen we je heroriënteren naar een job waar je é cht blij van wordt.

growing
talent.

Jouw organisatie. Onze ondersteuning.

Obelisk icoon opleidingen op maat

Opleidingen op maat

Wil je een medewerker of team laten groeien en ontwikkelen? Wij kunnen een leertraject op maat uitwerken.

Obelisk icoon individuele coaching

Individuele coaching

Wil je investeren in individuele ontwikkeling? Onze coaches reiken tools en handvaten aan om zelfkennis en groei te bewerkstelligen.

Obelisk icoon teamontwikkeling

Teamcoaching

Een nieuw samengesteld team? Herstructureringen? Zijn er spanningen? Onze teamcoaches werken binnen een veilige omgeving aan connectie en synergie.

Obelisk icoon leiderschap

Leiderschap

Wil je de autonomie van je mensen versterken? Of zelf bewuster in je job gaan staan en leiderschap opnemen? Wij tekenen een traject op maat uit voor jouw organisatie.

Obelisk icoon organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling

Wil je werken aan een motiverend werkklimaat, een open feedbackcultuur en aan vertrouwen en transparantie? Dan ondersteunen we jouw organisatie graag.

Outplacementbegeleiding

Moet je een medewerker laten gaan? Onze outplacement begeleiders helpen je medewerker zich te heroriënteren binnen zijn of haar loopbaan.

Leerexperten

Nadenken over een strategisch L&D beleid, klassikale trajecten omvormen naar hybride leren, (digitale) trainer of coach worden? Hier vind je de juiste begeleiding.

enabling
impact.

Subsidiemogelijkheden

In het kader van onze trajecten zijn er verschillende terugbetalingsmogelijkheden. KMO portefeuille biedt je de kans om 30% van opleidings- en strategische trajecten gefinancierd te krijgen. De KMO groeisubsidie kan je ondersteunen voor strategische ondersteuning en advies op kantelmomenten waarbij organisatieontwikkeling op de agenda staat.

Daarnaast voorzien sommige sectorfondsen premies voor betaalde opleidingsdagen. Meer info nodig? Aarzel niet dit te bespreken met jouw contactpersoon of neem contact op.

Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van onze statistieken, om voorkeuren op te slaan maar ook voor marketingdoeleinden.
Door op accepteren te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Accepteren